Tillbaka igen

Hejsan allihopa!
Äntligen är jag tillbaka på banan (nästan haha..). Operationen i december gick bra och jag är i “tjänst” igen. Sjukskrivning och julen gick i en rasande fart och jag hänger inte med. De skämtade inte när de sa att tiden går i ultrarapid efter att man fått barn. Det var som att någon tryckte på en knapp med snabbspolning.

Lite gnäll måste jag få ur mig, min fot hörrni! Så less på min fot! Den 20 juli i år så skadade jag foten under en fotografering, det sas då på närakuten att det inte var någon fara utan bara en stukning (de gjorde en vanlig röntgen). Efter 2 månader av tjat, halvtidssjukskrivning, smärtstillande och kryckor så fick jag äntligen göra en magnetröntgen som visade ett avslitet ledband och en naggad knöl på insidan. Det ligger alltså bensplitter och rör om på insidan av foten och på utsidan är ledbandet helt av. YAY! Detta innebär att jag måste göra två operationer för att förhoppningsvis bli bra igen. Nu är det den 10 januari och foten är fortfarande trasig. Tid för operation i februari. Den större operationen som ska laga ledbandet görs efteråt och innebär att jag måste gå i gips. NÄR ska jag hinna detta? I värsta fall får jag skutta runt hela sommaren utan denna operationen. Fantastiskt 🙂 Det går bra nu!

Som tur är så är jag en positiv person med väldigt mycket jävlar anamma så detta klarar jag! Ser så sjukt fram emot sommaren så det är helt galet! Så många bröllop att se fram emot!

Jag måste bara slänga in ett foto på en så fin ringask som kommer ifrån En liten ask

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

SE MER FRÅN MIG
fotograflisa-marie
073 - 788 00 99RADIOVÄGEN 22
TYRESÖ
fotograflisa-marie
073 - 788 00 99RADIOVÄGEN 22
TYRESÖ