Tiden flyger, dags att dra till Teneriffa!

En av de härliga sakerna med mitt jobb är ändå att jag får lägga upp tiden lite som jag vill, i och med detta så kan jag jobba lite var jag vill och när jag vill (dock jobbar jag mest hela tiden ändå haha..)

Vi var ju alldeles nyss i Thailand (kom hem för 2 veckor sen) och tyvärr var vi sjuka ganska många dagar men tack vare något som heter försäkring får vi då tillbaka pengar för de långa och tråkiga och jobbiga dagarna vi spenderade i en säng istället för att bada och tjoa runt som vi planerat vilket gjorde att jag och dottern nu kan dra iväg till Teneriffa på söndag. Jag hade ändå planerat en resa dit i år för att reka inför mitt eget bröllop! Jag och maken ska nämligen förnya våra löften nästa år på en strand på Teneriffa och då tänkte vi att vi kör 🙂 Tyvärr hänger inte grabbarna med denna gången men jag och dottern ska nog hitta saker att göra haha 🙂 Bland annat är tre fantastiska kvinnor bokade för gravidfotograferingar som jag ser så sjukt mycket fram emot! Några gravidklänningar hänger med i en väska såklart!

Några nya klänningar och kjolar har lagts in i gravidgalleriet 🙂 Kolla bara denna kombon ovan med några foton jag tog av vackra Pray i Thailand 🙂

Vill ni boka er egen gravidfotografering är ni välkomna in här 

Gravidfotograf

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

SE MER FRÅN MIG
fotograflisa-marie
073 - 788 00 99RADIOVÄGEN 22
TYRESÖ
fotograflisa-marie
073 - 788 00 99RADIOVÄGEN 22
TYRESÖ