Kontakta mig

Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skrivit till mig om. Jag kommer inte lämna ut informationen till tredje part eller använda e-postadressen för reklamutskick. Du kan när som helst begära att få personuppgifterna raderade så att jag inte längre har tillgång till dem. 

Om ni vill göra har frågor eller vill veta mer så är ni jättevälkomna att skicka ett mail. Jag svarar oftast inom 24 timmar. För bokningsförfrågan får ni gärna gå in här för gravid, här för bröllop och här för porträtt och bebisfotografering

Vill ni hellre prata med mig så ring mig. Jag svarar ej när jag jobbar men prata då gärna in ett meddelande så återkommer jag till er så fort jag kan!

Lisa-Marie Chandler
foto@lisamariechandler.se

073 – 788 00 99

Jag utgår från Stockholm men reser väldigt gärna inom Sverige (eller varför inte utomlands?) för att fota er.

Jag fotar väldigt gärna utomhus och vi bestämmer tillsammans en plats som känns bra. Vill ni fotas i studio så har jag den på Radiovägen 22 i Tyresö. Kan ni inte ta er till mig av olika anledningar kan jag packa ihop den och åka till er men då tillkommer en viss kostnad.

Menu