Porträtt

Jag säger ofta lite skämtsamt att jag är en “känslograf”. Jag älskar känslor och att få fram de i mina bilder! Jag älskar glädje, att skratta och det tror jag de flesta säger att de märker rätt snabbt när de möter mig. Jag fotar ju både bröllop och gravida men självklart fotar jag även par, barn och familjer.

Barnfotograf

" Vi är hur nöjda som helst med Lisa-Marie! Vi har fotograferat både barnen och familjen, och dessutom gravidbilder och hon är verkligen toppen på att få oss att vara glada och avslappnade framför kameran. Hon är proffs ut i fingerspetsarna, och alltid glad, trevlig och uppmuntrande. Bilderna har blivit fantastiska. Vi är så nöjda, och kommer garanterat anlita henne flera gånger. Rekommenderas varmt! "

- Anne med familj

Hur går det till?

Ni bokar genom att fylla i bokningsformuläret nedan. Har ni frågor så går det även jättebra att använda formuläret givetvis. 

När vi bokat ett datum så bestämmer vi en plats där vi träffas. Jag har några favoritställen som jag brukar använda.

När vi haft fotograferingen så kommer jag skicka ett galleri inom några dagar med utvalda bilder på mailen som ni sen får välja bilder från. När ni bestämt hur många bilder ni vill ha så mailar jag en faktura.

Leveransen av digitala bilder kommer inom 14 dagar från att fakturan betalts och utskrifter inom 3 veckor.

Bokningsförfrågan

Menu