Porträtt

Jag säger ofta lite skämtsamt att jag är en “känslograf”. Jag älskar känslor och att få fram de i mina bilder! Jag älskar glädje, att skratta och det tror jag de flesta säger att de märker rätt snabbt när de möter mig. Jag fotar ju både bröllop och gravida men självklart fotar jag även par, barn och familjer.

Barnfotograf

" Vi är hur nöjda som helst med Lisa-Marie! Vi har fotograferat både barnen och familjen, och dessutom gravidbilder och hon är verkligen toppen på att få oss att vara glada och avslappnade framför kameran. Hon är proffs ut i fingerspetsarna, och alltid glad, trevlig och uppmuntrande. Bilderna har blivit fantastiska. Vi är så nöjda, och kommer garanterat anlita henne flera gånger. Rekommenderas varmt! "

- Anne med familj

Prislista

Att fotografera är för mig att föreviga ett ögonblick. Att få fram det där speciella leendet eller den roliga minen som barnen gör eller att få dig som inte gärna står framför kameran att slappna av och leka fram bilder som du kan vara stolt över och hänga på väggen eller kanske på din blogg om du har en sån?

Platsen för fotograferingen bestämmer vi tillsammans. Kom gärna med önskemål och tankar så går vi igenom och planerar upp fotograferingen.
Milersättning ingår söder om Stockholms stad men tillkommer med 35kr/mil norrut eller utanför Stockholm

Fotograferingskostnaden är på 995kr/per påbörjad timme (exkl foton) för bröllop och gravidfotografering kika in på deras sidor

Gravidfotografering

Stora (exkl fotografering)
25 digitala högupplösta bilder

3995kr

Gravidfotografering

Mellan (exkl fotografering)
12 digitala högupplösta bilder

2095kr

Gravidfotograf

Lilla (exkl fotografering)
5 digitala högupplösta bilder

995kr

Hur går det till?

Ni bokar genom att fylla i bokningsformuläret nedan. Har ni frågor så går det även jättebra att använda formuläret givetvis. 

När vi bokat ett datum så bestämmer vi en plats där vi träffas. Jag har några favoritställen som jag brukar använda.

När vi haft fotograferingen så kommer jag skicka ett galleri inom några dagar med utvalda bilder på mailen som ni sen får välja bilder från. När ni bestämt hur många bilder ni vill ha så mailar jag en faktura.

Leveransen av digitala bilder kommer inom 14 dagar från att fakturan betalts och utskrifter inom 3 veckor.

Bokningsförfrågan

Ni binder er inte vid något när ni skickar detta formulär.

Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skrivit till mig om. Jag kommer inte lämna ut informationen till tredje part eller använda e-postadressen för reklamutskick. Du kan när som helst begära att få personuppgifterna raderade så att jag inte längre har tillgång till dem.

Ser fram emot att höra från er,

Lisa-Marie Chandler, Bröllopsfotograf Stockholm

Menu